Project CARS GT3 Cup 2017

Přátelé, je to tady … Kaja2804 má novou internernetovou linku, takže si pro vás hned na pondělí 27. března, 21:00 přichystal první závod v Project CARS. Pojede se třída GT3 a Brněnský okruh, který slibuje jasné počasí bez deště. Abychom se trošku seznámili bude pondělní warm-up na tuto sezónu následující. okolo 20:30 založím hru včetně párty. Voice chat podmínkou – pokud by nastalo to, že naplníme lobby hry – budu postupovat dle toho – kdo dříve příjde ten jede. 20:30 – 21:30 practice / vyzkoušíme poladíme; každý bude mít možnost se do hry připojit v tomto časovém limitu. 21:30-21:45 kvalifikace 21:45 – 22:30 závod. Připojit se do hry lze až do začátku kvalifikace! po-té se již nebudou posílat pozvánky.

Týden na to již odstartuje první oficiální závod. Zatím je v plánu hru zakládat v 20:30 – 30 minut bude practice. Od 21:10 začne 15ti minutová kvalifikace. a po – té 45 minut závod. Takže konec 22:10 – pokud bude chuť nebud problém si po skončení závodu jště zajezdit.

A teď to důležité: šampionát se bude řídit dle kodexu CCR – každý jistě dobře zná. Vždy po skončení závodu – nejdéle druhý den dopoledne se zveřejní trať pro další týden včetně očekávaného počasí a ingame času. POZOR! S vozem se kterým nastoupíte do prvního závodu (3.4.) musíte odjezdit celý šampionát. Proto využíjte příští pondělí a vyzkoušejte si který vůz vám bude nejvíce vyhovovat.

Jinak pokud jste se mnou jezdili už loni tak nastavení zůstavá stejné čili: nastavení hry = reálné. Nastavení a úpravy vozů povoleno.

Pozn. během pondělního testovacího závodu doporučuji si vyzkoušet zastávky v boxech – nastavení pitsop strategie atp. tam nepůjde o to ani dojet první, ale pořádně si tu hru osahat, jelikož jak jsme koukal, tka přivítáme i nováčky se kterými jsme ještě nejezdili.

Takže souhrn:
Vůz: libovolný GT3
Nastavení hry: reálné
Asistenti: realné
Track line: povoleno
Poruchy a opotřebení: zapnuto
Počasí: pevně nastaveno (pozn. ze zatažena může začít pršet a nemusí – to samé, déšť může přejít).

Kaja2804

Napsat komentář